ПРЕЗИДЕНТ ПОЗИТИВНО ОЦІНИВ РОБОТУ ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА


ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ПОЇЗДКИ НА ПОЛТАВЩИНУ ПОЗИТИВНО ОЦІНИВ ДІЯЛЬНІСТЬ ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕГА СИНЄГУБОВА ТА ПОДЯКУВАВ ЙОМУ ЗА РОБОТУ.

Зокрема, він зауважив, що події, які відбулися у Нових Санжарах під час прибуття на обсервацію евакуйованих з Китаю людей, стали своєрідною перевіркою для керівництва області.
“Я вдячний вам, що витримали ці два тижні, – звернувся Володимир Зеленський до людей, термін обсервації яких скінчився сьогодні о 12:00. – Також дякую журналістам, які були тут. Особливо дякую групі “швидкого реагування”, які гарно відпрацювали. Окремо дякую Нацгвардії, Міністерству внутрішніх справ, Міністру, голові Полтавської облдержадміністрації: молодець. Ця подія його перевірила. Можемо зрозуміти, що в цій області точно у нас міцний хлопець, я вам дуже вдячний”.
Також Президент подякував МОЗ, Зоряні Скалецькій та її заступникам.
“Я впевнений, що ми пані Скалецьку не втратимо”, – зауважив він.
Володимир Зеленський відверто подякував і місцевій адміністрації, лікарям, працівникам ДСНС, Червоному хресту та окремо – місцевому населенню.
“Ви знаєте, було штучне блокування, але з цим питанням розберуться правоохоронні органи. Я впевнений, що майже всі місцеві люди розуміють, що до них приїхали їх українці. Вцілому, я дуже радий, що саме тут не було жодного випадку коронавірусу”, – відзначив Президент.
Він звернувся до присутніх, які пройшли обсервацію, та українців загалом з проханням не покидати Україну найближчим часом.
“Вірус усюди, всіх людей шкода. Побудьте трішки в Україні. Зараз той час, коли можна займатися туризмом всередині нашої країни. У нас прекрасна країна багато місць, де можна відпочити якийсь час, доки ця вірусна історія мине. Тим більше, що, порівняно з багатьма іншими країнами Європи, у нас незначна кількість випадків і ми це контролюємо”, – сказав він та окремо подякував за роботу прикордонникам, які наразі теж мають багато роботи.
«Закінчилися два тижні обсервації. Ми вдячні лікарям, епідеміологам, всьому персоналу, волонтерам та мешканцям Нових Санжар за розуміння і допомогу. Дякую місцевим органам влади, всім службам за злагоджену роботу, і окремо – Президенту та Уряду, які з першого дня опікувалися долею наших громадян. Сьогодні всі, хто знаходився в обсервації – здорові – і це головне», – зазначив Олег Синєгубов.
Нагадаємо, на двотижневій обсервації перебували 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю) і 22 члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу. Українців автобусами відвезуть до рідних міст, а іноземців – до Києва. Територію медцентру продезінфікують. Усім, хто був на обсервації, видадуть довідки про відсутність коронавірусу.
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар